Achter het kantoor van Wouters & Wouters Advocaten, gevestigd in Zeeland, staat een monumentale kastanjeboom, één van de grootste van de stad Middelburg. Deze boom is symbool voor de dienstverlening van Wouters & Wouters Advocaten. In een boekje over historische bomen van Middelburg heet die kastanjeboom : “De boom die bindt”.

Verbinding

Wouters & Wouters Advocaten streven in hun juridische dienstverlening ‘ver-binding’ na. Verbinding tussen advocaat en cliënt, verbinding tussen twee partijen als één van de advocaten als gecertificeerd mediator optreedt. Verbinding tussen mensen met een juridisch geschil en de rechtbank. De kastanjeboom trotseert 65 jaar lang de tijd en staat elk jaar in bloei. Het is een sterke boom, ongeveer 35 meter hoog. De kastanjeboom symboliseert doorzettingsvermogen en zekerheid. In het leven kunnen onverwachte situaties ontstaan met tegenslag: breuken in relaties, zoals bijvoorbeeld in bij een echtscheiding, een arbeidsconflict, een strafzaak, een letselschadezaak. Vaak wringt men zich in allerlei bochten om hierin zelf een weg te vinden, simpelweg om te overleven. Dat doet men vaak in de hoop zelf de oplossing te vinden. Dat lukt soms goed. Toch zijn vaak de obstakels op de weg te groot om zelf, op eigen kracht, in zulke spannende situaties de juiste keuzes te maken. Als iemand zelf in zo’n proces zit, daarin zelf de hoofdrol speelt, dan is een emotionele reactie vaak een slechte raadgever. Vaak blijft het ronddwalen in een doolhof. Daarom is het goed en verstandig een advocaat in te schakelen. Die kan het juiste advies geven. Een goed juridisch advies kan veel obstakels en veel leed voorkomen. Een weg bieden uit het doolhof van valkuilen, regels en bezwaren die opkomen.

60 jaar ervaring

Wouters & Wouters Advocaten een advocatenkantoor dat in deze situaties krachtig voor u optreedt. Wouters & Wouters Advocaten is een advocatenkantoor met twee kantoren in Zeeland (Middelburg en Burgh-Haamstede). Bij Wouters & Wouters  Advocaten zijn meerdere advocaten werkzaam. Die advocaten hebben in totaal 60 jaar ervaring! Die advocaten beschikken over voldoende specialisaties om het totale rechtsgebied aan te kunnen. De advocaten hebben allen hetzelfde doel met als focus de kastanjeboom achter hun kantoor.

Oplossingsgericht

De advocaten hebben zich verbonden om deel uit te maken van een sterk, gezond juridisch bedrijf dat dienstverlening hoog in het vaandel heeft. Zij willen oplossingen voor u bereiken. Oplossingen die niet focussen op een snel succes dat geen wortel schiet, ook niet op ellenlange procedures, maar oplossingen die krachtig en slim zijn. De advocaten en mediators willen voor u diep gaan om een stevige, vruchtbare, basis in uw zaak neer te zetten. Zij zijn er zich van bewust dat een boom niet vandaag op morgen hoog groeit. Doelgerichtheid kan soms lang duren, zeker als je in je resultaat de top wilt bereiken. Wouters & Wouters Advocaten gaan voor u recht op het doel af. Soms moeten we van het geijkte pad af. Een boom met de meeste kronkelingen heeft de stevigste stam. Maar de kern blijft een krachtige basis. Wouters & Wouters Advocaten is dus slagvaardig, resultaatsgericht en betrouwbaar. Ons motto is: eerlijk, zorgvuldig en deskundig.