Wouters & Wouters Advocaten: voor een betrokken familiebedrijf voor de cliënten en voor onze advocaten

 

Wouters & Wouters Advocaten is een familiebedrijf. De oprichter is de vader, mr. drs. J. (Jos) Wouters en de beide kinderen vormen nu de maatschap Wouters & Wouters Advocaten. Dat zijn mr. Drs. N. (Natasja) en mr. R. (Rinus) Wouters. Ook is mr. A. (Aniek) de Glopper aan ons kantoor als advocaat verbonden.

Ons kantoor kenmerkt zich door een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid. We zijn binnen kantoor één gezin en dat geeft een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor elkaar en voor elkaars zaken. Een sterke teamgeest zorgt voor een permanent overleg over de aanpak van zaken.  Onze neuzen moeten eerst dezelfde kant op staan voordat wij u een eindadvies geven. En als wij dat geven mag u er op vertrouwen dat zo’n advies goed is doordacht.

Haantjesgedrag kennen wij niet en daardoor gunnen wij elkaar in elkaars zaken het allerbeste. Uiteraard komt dat de behandeling van de zaken binnen ons kantoor ten goede. De verantwoordelijkheid die wij voor elkaar voelen straalt ook uit naar de passie voor de zaken die wij voor de cliënten behandelen.

Wij zijn voor elkaar opofferingsgezind en willen dat ook -uiteraard niet in het extreme – voor onze cliënten zijn.

Belangrijk is ook de kernwaarde van continuïteit. Wouters & Wouters Advocaten vormen een  advocatenkantoor dat de generaties omspant en daarmee hopelijk ook voor enkele kleinkinderen een toekomst biedt. Die continuïteit is ook in onze advisering en ons procederen van belang. U moet van elke zaak die wij behandelen echt beter worden. Bent u gebaat met een eindeloze, kostbare  procedure, waarmee alleen de advocaat gebaat is? Nee, ons advocatenkantoor ziet en overweegt het totale verband in een sfeer van betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor elkaar en voor de cliënten. Wij zijn er trots op dat veel cliënten (bedrijven en particulieren) deze kernwaarden bij ons hebben geproefd en een vertrouwensband met ons kantoor hebben opgebouwd.

Wouters & Wouters Advocaten is door deze kernwaarden meer dan de som der delen en meer dan het belang van één advocaat en één cliënt.

Wij zijn er trots op dat elke advocaat en ons ondersteunend personeel zich identificeert met deze kernwaarden.

Kortom: Wouters & Wouters Advocaten is een enthousiast en betrokken familiebedrijf. Wat wij elkaar gunnen, gunnen zij onze cliënten ook en daar werken wij hard voor.

 

Kernwoorden: Commitment, continuïteit, binding, bevlogenheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen, kwaliteit