Ik ben Aniek de Glopper. Een geboren Schouwse. Nu woon ik alweer geruime tijd op Walcheren. Voor vijf jaar heb ik het prachtige Zeeland verlaten om te gaan studeren in Maastricht. Na de bachelor Rechtsgeleerdheid, de master strafrecht, de master arbeids- en ondernemingsrecht en verschillende stages, waaronder een buitenlandse stage in Curaçao, ben ik weer teruggekeerd naar Zeeland.

Tijdens mijn studie heb ik de kans gekregen om binnen Wouters & Wouters advocaten enige ervaring in de advocatuur op te doen. Vervolgens ben ik beëdigd als advocaat.

Mijn hart ligt binnen het strafrecht. Elke keer nieuwe mensen ontmoeten, geconfronteerd worden met nieuwe feitencomplexen en het spelen van het spel van het strafrecht maakt voor mij het strafrecht het meest dynamische, uitdagende en mooiste rechtsgebied dat er bestaat.

Naast het strafrecht begeef ik mij ook op de rechtsgebieden van het personen- en familierecht, arbeidsrecht en bestuursrecht. Problematiek waarmee men bij mij terecht kan is onder andere: ontslag, stopzetting uitkering, uithuisplaatsing, ondertoezichtstelling, bewind, WSNP en huur.

Indien u op zoek bent naar een advocaat die recht door zee is, alsmede bedreven en menselijk, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen met u bepaal ik een tactiek. Vaak gebeurt dit aan de hand van opties. De tactiek is niet altijd naar de rechter toe gaan. Soms is bemiddeling voor de langere termijn een betere oplossing. Het gaat om de cliënt, dus om u. Vaak ligt er meer aan het probleem ten grondslag dan men in eerste instantie denkt. Vertel uw verhaal en we zoeken samen naar een oplossing die in uw situatie het beste is.