Vacature advocaat-stagiaire/advocaat medewerker

Functieomschrijving

Wouters & Wouters advocaten is een kleinschalig familiekantoor in Middelburg (Zeeland) met een algemene praktijk. Ons team bestaat uit drie advocaten, een juridisch medewerker en drie secretariële medewerkers.

Functieomschrijving

Wouters & Wouters advocaten is een kleinschalig familiekantoor in Middelburg (Zeeland) met een algemene praktijk. Ons team bestaat uit drie advocaten, een juridisch medewerker en drie secretariële medewerkers. We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team met een advocaat.

De advocaten op ons kantoor verrichten werkzaamheden op diverse rechtsgebieden. In ons team past een advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker die ons kan bijstaan op het terrein van personen- en familierecht en strafrecht en/of arbeidsrecht. Voorkeur voor en/of ervaring in deze rechtsgebieden is een pré.

Indien u opteert voor een functie als advocaat-medewerker, gaan onze gedachten uit naar een kandidaat met –naast kennis van de algemene praktijk – specifieke kennis van en ervaring met personen- en familierecht en strafrecht en/of arbeidsrecht. Het hebben voldaan aan de opleidingseisen vanuit de Raad voor Rechtsbijstand is dan vereist, naast uiteraard de nodige praktijkervaring.

In beide opties verwachten wij in ieder geval:

  • Een afgeronde opleiding WO Nederlands Recht;
  • Een flexibele instelling en een doortastende persoonlijkheid;
  • Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Woonachtig in de regio Middelburg-Goes-Terneuzen;
  • Beschikking over eigen vervoer
  • Geen bezwaren tegen persoonlijkheidsonderzoek/vaardighedenonderzoek

Bij interesse kunt u uw sollicitatiebrief en CV, alsmede een cijferlijst van de WO-opleiding, e-mailen naar mr. drs. N. Wouters (natasja@woutersadvocaten.nl). Omdat wij op zoek zijn naar de juiste kandidaat die goed bij ons past, is er geen sluitingsdatum voor deze vacature. Wel verneemt u na het toesturen van uw sollicitatiebrief binnen 28 dagen van ons.

Soort dienstverband: Voltijd